mobila baieDesi rar se asociaza ideea de baie cu mobila exista si in aceasta incapere un necesar de a mobila. Indiferent de ce tip de spatiu dispui nevoia de a fi practic pana la urma te face sa te gandesti tot mai intens la ideea de a adauga ceva mobila in baia ta. Asa ca mobila baie va inseamna din nou o potrivire de stil, de necesar de a armoniza totul cu restul casei insa in principal cu stilul cu caqre s-a inceput incaperea baii.

Mobilierul de baie implica cel mai adesea corpuri compacte, din nevoia de a nu ocupa prea mult spatiu. In plus, se tine cont doar de anumite zone ce pot fi mobilate, avand in vedere ca baia se doteaza cu cada, chiuveta si asa mai departe. Cu toate acestea nu ignora prezenta unui dulap avand in vedere cat de necesar este. Si pentru ca ne dorim totul in stil modern iata cateva aspecte de care sa tii cont:

  • Mobila de baie ar trebui sa fie suspendata. Si asta pentru ca nu va trebui sa iti incurci treaba cand nu exista picioare de sustinere a unui dulap. Aceste corpuri se ataseaza efectiv de suprafata peretelui si lasa partea inferioara una aerisita. In acest fel esti si mai practic si pui accent si pe ideea de spatiu, de nu a crea impresia de aglomerare.
  • Mobila de baie trebuie sa fie de calitate. Nu numai din nevoia de a rezista in timp ci si pentru ca in aceasta incapere exista variatii de temperatura, de la rece la cald, aburi mai tot timpul, astfel de situatii dauneaza suprafetele si fac ca mobila sa fie necesara de a se schimba in scurt timp.
  • Mobila de baie ar trebui sa aiba tot atat de multe spatii cate ai avea nevoie. Pentru ca poti incadra chiuveta intr-un dulap, pentru ca oglinda ar putea „ascunde” si ea un dulap si nu in cele din urma totul se poate completa cu alte corpuri suspendate, astfel de spatii te ajuta sa iti organizezi spatiul in asa fel incat sa nu mai ai nimic la vedere. In stil elegant, dulapurile incapatoare sunt un necesar insa impun si ele un stil deosebit.
  • Cat despre culoare aici nu tine numai de gust si o alegere personala ci si de o armonie in contrast cu nuanta placilor ceramice sau de ce nu chiar o completare de culoare in acest sens.

Intr-un stil simplist ai putea considera ca baia este locul simplu. Insa am trecut de etapa in care nevoia se impune si am adaugat astfel tema stilistica de la care nu ne abatem. Cu alte cuvinte mobila de baie este un bun exemplu in acest sens, ceea ce demonstreaza ca am inceput sa ne preocupam mai mult de stil. Pana la urma cand vezi o casa completa si cu un design deosebit ca baia sa nu fie la fel inseamna o misiune incompleta. Asa ca de la practic la necesar, de la design si pana la ultimele detalii alege tipul de mobila de baie care sa se potriveasca casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *