Beyonce a fost prima persoana publica din lume care a afirmat faptul ca a reusit sa slabeasca sau a decurs la o cura de detoxifiere iar aceasta a fost foarte simpla si chiar a avut efecte. Oricum, lamaia este un fruct extrem de benefic pentru persoanele care doresc sa elimine toxinele din organism, fiind si un puternic antibacterian.

Si da, lamaia este unul dintre cele mai bune alimente de detoxifiere datorita faptului ca are un continut extrme de bogat de vitamina C. Sigur ca pe langa aceasta vitamina, lamaia contine o multime de substante nutritive precum riboflavina, fosfor, magneziu, calciu, hidrati de carbon sau proteine. Toate aceste substante nutritive au un rol esential care contribuie foarte mult la mentinerea in stare prompta a organismului. Mai exact, aceste substante ajuta si nu deshidrateaza organismul asa cum am fi crezut.

S-au facut numeroase studii care au demonstrat faptul ca ceea ce este direct raspunzator de faptul acumularii toxinelor in organism sunt alimentele nesanatoase. Vrem sau nu sa credem, trebuie sa fim convinsi de faptul ca alimentatia este cea raspunzatoare de faptul ca avem un organism nesanatos. In cazul in care ne gandim sa facem o cura de detoxifiere trebuie sa fim convinsi de faptul ca vom avea un ritm al vietii mult mai sanatos, ne vom simti mult mai in ofrma, mai sanatosi si mai ales ne vom putea odihni asa cum ne dorim

Asadar. in cazul in care aveti probleme cu insomniile, aveti un ritm de viata extrem de alert, mancati in graba si tot ceea ce se gaseste trebuie sa faceti cat mai repede o cura de detoxifiere. Astfel, se vor elimina toxinele de la nivelul colonului iar buna functionalitate a organismului va fi garantata.

In ce consta aceasta cura? Ei bine, trebuie sa consumati lamai, sirop de artar pur, piper rosu si apa. Astfel, veti reusi sa detoxifiati organismul intr-un mod sanatos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *