Ducem in fiecare zi o oarecare lupta. Mai nou sa gasesti ceva pur natural, bio inseamna o grija la cote inalte. Am ajuns sa acaparam piata si viata in toate aspectele ei cu produse ce contin conservanti, parabeni si tot soiul de ingrediente ce strica reteta pura de la natura. Ce-i drept asta face ca un produs cosmetic sa reziste mai bine in timp doar ca nu ajuta tenul si scopului de ingrijire cosmetica.

De ce cosmetice bio

Te vei intreba la inceput de ce sa merite sa alegi din gama de cosmetice bio. Diferenta o face si toleranta pe care pielea ta o are fata de astfel de produse, efectele vizibile cat si starea de sanatate pe termen lung.

Spunem ca dorim sa ne imbunatatim aspectul tenului spre exemplu. Doar ca toate acele substante din creme si tot soiul de produse cosmetice nu face altceva decat sa actioneze facand pielea matura inainte de vreme. Si nu mica ar trebui sa fie mirarea cand stoparea unor astfel de produse duce si la aparitia unor efecte adverse.

Cosmeticele bio sunt clar de ales. Numai gandul in sine ca inseamna extracte naturale ar trebui sa iti dea incredere ca nu afectezi pielea ci doar o stimulezi sa fie ferma, stralucitoare, sanatoasa. Intr-o simpla comparatie cu alte tipuri de cosmetice descoperim ca in industria aceasta se folosesc in jur de 9000 de produse chimice. Unele poate chiar cancerigene.

Din respect pentru tine si sanatatea ta, in numele frumusetii tale native si in numele nevoii de a lua de la natura tot ce este  mai bun cosmeticele bio sunt o alegere. Sunt ceea ce echivaleaza cu efortul de a le cauta pe piata si cu devotamentul de a continua sa la folosesti pe termen lung. Pentru ca merita, sunt eficiente, benefice si nu vin la pachet cu un risc de a declansa situatii adverse.

Din fericire le poti gasi foarte usor pe piata daca stii unde sa cauti. Mari branduri precum Lavera, Gamarde si multe altele se gasesc chiar si online. Atat timp cat iti descoperi sursa pentru cosmetice bio si cat demonstrativ ti se arata efectele asteptate nu ar trebui sa te reorientezi spre altceva. De ce cosmetice bio? Pentru ca meriti!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *