Fiecare sezon in parte are aspectele sale, impunandu-se cu temperaturile sale. Asa ca nu este de mirare ca se recomanda schimbarea anvelopelor la inceput de vara si la sfarsit de toamna. Daca te gandesti care sa fie marea diferenta si de ce nu poti folosi in continuare anvelopele de iarna pe timp de vara ar cam trebui sa te informezi despre proprietatile acestora.

In primul rand afla ca anvelopele de vara au in compozitia lor o alta reteta sa spunem. Cauciucul in sine trebuie sa reziste al temperaturi mai ridicate, circuland pe o sosea incinsa. Este evident faptul ca daca nu se tine cont de acest aspect anvelopele nepotrivite pot duce chiar si la explozie. Desigur, asta nu se intampla daca faci alegerile potrivite, spre exemplu anvelope de vara de la Acvila Romania.

Ca tot vorbeam despre ce inseamna sa faci alegeri potrivite la Acvila vei gasi mereu consultanta. Aici nu se pune pret pe eticheta in sine in vanzari cat pe calitate si pe modul in care orice detinator de autoturism si sofer isi gaseste varianta cea mai buna de anvelope.

Ca si necesar trebuie sa se aleaga acel set de anvelope de vara pentru ca aderenta la sosea este mai buna si potrivita conditiilor meteo. De la caz la caz si de la masina la masina se pot alege acele seturi cu diverse marci ale producatorilor. De exemplu daca vei alege sa achizitionezi anvelopele de la Acvila trebuie sa stii ca aici se gasesc anvelope de la Continental, Athos, Kenda, Rotex si lista poate continua mult si bine. Varietatea de care dispune piata in sine este in favoarea tuturor, avand in vedere ca asta ii ajuta pe soferi sa isi aleaga acel set necesar insa si echilibrat din punct de vedere al costurilor.

Conduci mai placut si fara stres, ai control asupra masinii mult mai bun, curbele se executa mai bine cand aderenta este cea potrivita. Pentru toate acestea ai nevoie de anvelope de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *