Daca simtiti ca, cosmeticele nu mai dau randament, ba dimpotriva, mai mult rauva fac, inseamna ca e cazul sa  alegeti ingredientele naturale pentru o piele sanatoasa ce radiaza de frumusete. Pentru ca, stim cu toate, ca de cele mai multe ori ingredientele naturale sunt cele care dau cele mai bune randamente si a caror rezultate se vad semnificativ. Asa ca, astazi va voi dezvalui doar doua din aceste trucuri naturale care va vor ajuta sa fiti mai frumoase, ca pe viitor sa va dezvalui mai mult decat atat.

Prin urmare, daca va doriti par cu mai mult volum, puteti sa il stilizati… cu ajutorul unei beri! Dupa ce va samponati parul, turnati aproximativ o bere peste el, lasati-o sa actioneze un minut, apoi clatiti-va bine. Va avea efect mai intens daca are un continut mare de drojdie.Cine ar fi crezut? In loc sa ii cumparati o bere iubitului vostru, astfel veti alege sa cumparati doua, una pentru voi si una pentru el, dar dupa cum am observat, cea a voastra nu este nicidecum pentru a fi bauta , ci utilizata pe par!

Pentru cele care se confrunta cu a avea o piele iritata sau cearcane, trebuie sa stiti ca musetelul este cel care are are rol anti-inflamator. Puteti sa folositi plicurile de ceai dupa preparare pe post de comprese pe ochi sau puteti sa inmuiati discuri demachiante in lichidul caldut si sa tamponati usor pielea cu ele.

Asa ca, astazi v-am ajutat intr-un fel sau altul sa aveti un par voluminos si sa fiti lipsite de cearcane, doua lucruri pe care si le doreste cred orice fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *