Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine insa de cele mai multe ori este imposibil sa se intample acest lucru. Te enumeri printre femeile care isi doresc sa arate mereu ca si cum ar fi scoase din cutie? Vrei sa fii mereu frumoasa si sa nu afisezi niciodata un look incarcat?

Daca te enumeri printre femeile care isi doresc sa arate mereu ca si cum ar fi scoase din cutie, inseamna ca te intereseaza si aspectul tau fizic in momentul in care calatoresti. Probabil ca ai observat ca celebritatile arata mereu perfect chiar si in momentul in care aterizeaza cu avionul. Ceea ce le face sa arate ca si cum ar fi socase din cutie sunt echipa cu care calatoresc. In mod cert, celebritatile calatoresc insotiti de o echipa care se ocupa de modul in care arata fiecare personalitate in parte.

Daca vrei sa calatoresti insa nu stii cum sa faci ca sa ai un aer fresh, trebuie sa stii ca vei reusi sa obtii acest lucru daca iti vei face un machiaj natural. Chiar daca ai tinde sa folosesti niste culori  mai tari crezand ca sunt mult mai spectaculoase, trebuie sa stii ca acestea se pot intinde si poti avea un look groznic, in locul unuia fresh.

Daca vrei sa arati fresh incearca sa folosesti nuante cat mai fresh, nude atat pentru machiajul ochilor cat si pentru cel al buzelor. Trebuie sa folositi nuante cat mai naturale. Cat despre fondul de ten, incearca sa nu il folosesti ci aplica-ti doar un primer si o pudra translucida. Este suficient pentru o calatorie. Astfel, nu vei avea tenul cu aspect incarcat.

Foloseste balsamuri de buze nude in loc de rujuri colorate pentru ca te vor ajuta la hidratarea buzelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *