Copiii sunt deosebit de fericiti pentru toate dulciurile pe care le primesc in aceasta perioada; parintii umplu carucioarele in supermarketuri cu o sumedenie de dulciuri pentru copii lor. Insa, acestea nu se compara cu cele facute in cofetarie, care contin ingrediente naturale si sunt facute cu dragoste. Intr-o cofetarie vei intalni mereu un raport mai bun pret-calitate, se pot face comenzi speciale, iar diversitatea aromelor este nemarginita, atuuri desavarsite care primeaza intotdeauna. 

Copiii se bucura cel mai mult de dulciuri, pentru ei reprezinta niste oaze de fericire si bucurie, dar de cate ori nu am ajuns si noi cu un zambet pe fata cand am mancat ceva bun si dulce, o tarta, o savarina, un tiramisu si multe alte bunatati de genul? 

Dar cum am spus, dragostea de dulciuri tine o viata, nu tine cont de varsta. Daca tot suntem in perioada de iarna, inainte de sarbatori, copiii vor sa primeasca intruna destule dulciuri incat sa ii mentina activi pana la inceperea scolii. Eu cred ca si noi ar trebui sa primim ceva bun de gustat atunci cand ne este pofta de ceva dulce. Si ce daca suntem adulti? Si daca nu putem primi usor dulciuri ca cei mici ai nostri, trebuie doar sa le cumparam. Viata e grea cand esti adult, dar dulciuri sunt destule in cofetariile din toata tara, asa ca nu ar trebui sa ezitam a face o vizita inainte de sarbatori prin aceste locuri. 

Chiar si fara a exista patiserii ai magazine de lucruri bune si apetisante din ciocolata, fructe sau inghetata, tot putem sa ne bucuram cu mic cu mare de dulciuri, pentru ca putem gati chiar noi cele mai bune si creative prajituri si torturi dintre toate. Avem nevoie, fara indoiala de ingrediente naturale, de cea mai buna calitate si de imaginatie, timp si daruire, astfel incat sa ne iasa exact asa cum ne plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *