Datorita actorului John Krasinski, momentul cel mai ciudat al serii decernarii premiilor Globurile de Aur, ce il includea pe Leonardo DiCaprio, a fost dezvaluit publicului larg. Si nu oriunde, ci in emisiune la Ellen DeGeneres. Se stie de nenorocul lui Leo, se stie ca este un actor minunat, complet, dar ca ii cam lipseste un Oscar in portofoliu, si se mai stie ca acesta stie sa faca haz de situatia lui, dar si de momentele mai altfel prin care a trecut in viata.

In fine, omul este pe treaba lui si alti actori stiu despre treaba asta. In legatura cu filmul The Revenant, despre eroul Americii Hugh Glass pe care DiCaprio il joaca in productia cinematografica de top, speram ca acest actor minunat va si lua Oscarul, dupa ce a fost deja nominalizat si a castigat si un premiu Globul de Aur.

Cu totii am vazut mai mult sau mai putin, ori am auzit, despre ciudatul moment de la Goburile de Aur, petrecut intre Leonardo DiCaprio si Lady Gaga. Daca nu, sa va spun. In trecere pentru a-si lua premiul de cea mai buna actrita intr-o mini-serie de groaza, Gaga a trecut pe langa scaunul lui Leo si i-a mutat cotul, cum spune presa straina – „s-a impiedicat de el”.

Am vazut aceasta scena filmata in realitate, in slow-motion, am vazut toate meme-urile create de situatie si celelalte comentarii ale oamenilor. Oricum, actorul John Krasinski a dezvaluit faptul ca a existat un alt moment ciudat al lui Leo pe care nu l-a vazut toata lumea, si chiar putem sa simtim durere in timp ce ni-l descrie.

Invitat la Ellen DeGeneres Show, John spune: „Am mers la Globurile de Aur singur si se pare ca atunci cand mergi acolo ca burlac, te pun la o masa mare. Am fost la masa lui Leonardo DiCaprio.” Suna destul de bine pana acum, nu-i asa? In afara de faptul care urmeaza. „Nu am avut sansa sa il intalnesc si nu am vrut sa fiu ceva de genul: ‘Hey, Leo, sunt acel barbat care nu are pe nimeni’.”

Asta are logica. John a continuat: „Si apoi, acestia au castigat tot ce se putea castiga. Asadar, ma aflu in mijlocul imbratisarilor si oamenii spun ca a fost cel mai bun an pentru ei si eu ceva de genul – ‘Nu-i asa?’. Si apoi toata lumea a mers sus sa-si ia premiile si au tinut discursuri si eu m-am simtit tare prost”.

John s-a simti la Globurile de Aur la fel ca majoritatea dintre noi. Cu totii suntem un fel de John sau Ion in romana la Globurile de Aur. Pentru ca, nu am fost cu totii acea persoana ciudata, singura, de la petrecerea cuiva, la un moment dat? John a mai sustinut faptul ca  a existat un moment legat de regizorul Alejandro González Iñárritu, atunci cand a castigat si a spus „Buna” la toata lumea si a felicitat pe toata lumea pentru ca a lucrat la acel film, si apoi s-a intors catre el si l-a intrebat de ce se afla acolo si el a fost ceva de genul „Felicitari!”. Ciudat moment!

Bravo lui John pentru ca a reusit sa supravietuiasca crizei acesteia, insa zero puncte cameramanului care putea sa prinda si un asemenea moment, si nu doar pe Lady Gaga cand l-a smintit pe actor de la masa lui.

Blogger: Oana M. Roman