1 aprilie marcheaza de fiecare data ziua glumelor la nivel international. Esti pacalit si pacalesti la randul tau pare sa fie un indemn an de an in aceeasi prima zi de aprilie. Doar ca in unele cazuri gluma s-a ingrosat teribil. Iata care sunt cele mai tari glume din istorie:

  1. In anii ’80 cei de la BBC anuntau ca Big Ben-ul se va desfiinta si va trece la sistemul digital pentru ca asa sunt vremurile moderne. De asteptat sau nu se pare ca publicul a inceput sa protesteze imediat.
  2. In 98 Burger King lansa se pare tipul de burger special creat pentru stangaci. Spuneau acestia, scopul a fost sa „roteasc” la 180 de grade toate ingredientele clasice de altfel pentru ca stangacii sa se descurce cu mancatul si savuratul unui burger adevarat.
  3. The Guardian lansase stirea ca se descoperise o insula cu semn si forma de punct si virgula. Desi era o gluma au fost numeroase cereri la redactie de a se oferi chiar si detalii de vacanta pentru zona cu pricina. Doar ca gluma a ramas tot gluma.
  4. In 1976 astronomul Patrick Moore a demonstrat inca o data ce inseamna se pare efectul de placebo. Acesta parea destul de convingator in discursul sau cand spunea ca un fenomen unic „ataca” planeta noastra. Asadar, pret de cateva minute spunea el ca oamenii au sanse sa simta usor cum plutesc dupa o mica topaiala. Au fost si cazuri ale celor care au spus ca s-a intamplat totul exact asa cum a sustinut Moore.
  5. BBC a fost mereu pus pe glume. Asa ca o alta gluma pe care au facut-o s-a referit la inscenara unei plantari de spaghete. Parea si aici totul convingator cand oamenii strangeau astfel de paste din copaci si spuneau ca nimic nu se compara cu productia proprie. Crezi sau nu chiar au exista oameni care au sunat la redactia postului, intreband curiosi cum ar putea si ei sa obtina asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *