Pentru a crea un site web trebuie sa tinem cont de foarte multe criterii. Un site web este de fapt oglinda afacerii din spatele acestuia. Pentru a crea un site cat mai atractiv si mai competetiv, trebuie sa ti cont de urmatoarele reguli(reguli pe care le respect si eu pentru a-mi dovedii profesionalismul):

1. Implementarea unui sistem de navigare foarte simplu

Trebuie sa implementezi un sistem de navigare foarte simplu, care sa poata fi folosit de absolut orice vizitator al site-ului tau, deoarece orice persoana care acceseazasite-ul web si nu stie cum sa cum sa navigheze pe aceasta, vor parasii imediat site-ul dumneavoastra. Evitati cat se poate de mult meniurile flash si multi-level.

2. Evita folosirea in exces a bannerelor publicitare

De la un timp, orice om care foloseste internetul si acceseaza anumite pagini web, ignora cat se poate de mult bannerele publicitare, deoarece majoritatea nu au timpul necesar sa faca si alte lucruri in afara de scopul propus pe care il stabileste inaintea de accesearea unui site. In locul bannerelor publicitare mai bine completati cu un continut de calitate si asa veti matii profitabilitatea site-ului dumneavoastra.

3. Nu folosii pagini de intampinare

Paginile de intampinare sunt de fapt o piedica pentru vizitatorul site-ului de a ajunge la continutul de calitate si domeniile de interes ale acestuia regasite in site. Aceasta pagina nu da nici un motiv vizitatorului sa acceseze site-ul propriuzis iar acesta de cele mai multe ori actioneaza butonul de back al browserului pe care il foloseste.

4. Evita folosirea secventelor audio

Secventele audio folosite in site de cele mai multe ori nu sunt benefice traficului acestuia, deoarece acesta se intersecteaza cu ideile pe care vizitatorul le preia prin citit din continutul site-ului. Daca este nevoie de secventa audio atunci incercati macar sa o implementati in asa fel incat sa poata fi controlata prin butoane de volum, stop sau mute.

Prin respectarea acestor reguli, am reusit sa ofer clientilor servicii de webdesign de cea mai inalta calitate. Va recomand sa folositi aceste mici sfaturi pentru crearea unor site-uri web de cea mai inalta calitate.

Pentru comenzi de site-uri si informatii pentru promovarea afacerii tale acceseaza pagina Servicii din meniul site-ului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *