Este o oportunitate unica sa faci videochat in studio la Studio 20, printre cele mai bune modele de videochat din lume care au parte de cele mai moderne si luxoase incaperi, datorita angajatorului Studio 20.

Studio 20 este un studio de video chat care doreste sa angajeze femei determinate, ambitioase, oneste si pline de viata. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, acest studio a castigat de-a lungul timpului „Best Live Cam Studio of the Year”, „Best Emerging Studio” si multe alte premii care dovedesc profesionalismul cu care se lucreaza in studio. Tocmai de aceea, este important sa ofere modelelor un mediu de munca legal, cu un contract la fel de legal. Studio 20 respecta 100% legislatia, drepturile fiecarei angajate fiind protejate astfel.

Legalitatea si experienta in domeniu se afla printre primele motive pentru care Studio 20 este cel mai bun studio de video chat din Bucuresti, iar femeile au incredere deplina in a veni la interviu si a se angaja, fara nicio teama.

De asemenea, pentru a excela in videochat, Studio 20 se ocupa in detaliu de training-ul angajatelor sale, carora le ofera sfaturi si ajutor in permanenta. Acest ajutor este oferit de cea mai profesionista si tanara echipa, disponibila pentru modele non-stop. Astfel, orice fata care lucreaza in acest studio de video chat are sansa de a castiga peste 5.000 de lei pe luna. La Studio 20, castigurile pot fi intre 500$ si 50.000$, insa toate acestea depind de implicarea si daruirea fiecarui model, cat si de telurile pe care ele si le propun.

Chiar daca totul tine de vointa modelelor, Studio 20 face tot posibilul pentru a ajuta pe fiecare in parte. Un factor care influenteaza starea de spirit a modelelor este mediul in care lucreaza si programul. Din aceasta cauza, Studio 20 pune la dispozitia fetelor un program cat mai flexibil, pentru a nu lasa oboseala si stresul sa faca parte din viata lor. Totodata, lucrand in acest domeniu de videochat, este foarte important ca ele sa se simta cat mai relaxate, sa fie libere si sa nu se simta constranse in vreun fel. Ca urmare, Studio 20 pune la dispozitie aparate de fitness si maseuri, pentru a ajuta cat mai mult in procesul de relaxare.

Un ultim aspect pentru care Studio 20 este cel mai bun studio de video chat este acela ca ofera credite angajatelor, in cazul in care isi doresc case sau masini si nu au strans destui bani. Studio 20 ajuta modelele prin credite fara dobanda, usurandu-le astfel viata. Studio 20 este, cu siguranta, cea mai buna alegere a unei femei.

 

4 thoughts on “Cel mai atractiv si frumos job pentru o femeie

  1. A fi model de videochat chiar este un job frumos si plin de beneficii. Recomand tuturor femeilor sa incerce macar o vizita la un studio profesional pentru a vedea cu ochii lor ca totul este perfect legal si sigur.

  2. Sa lucrezi in videochat la un studio renumit trebuie vazut ca pe o oportunitate, mai ales ca in perioada actuala, majoritatea persoanelor cauta sa aiba independenta si siguranta financiara, iar videochatul iti poate oferi aceste lucruri.

  3. Cu siguranta cel mai atractiv, cel putin din punct de vedere al veniturilor. Videochatul a ajuns una dintre cele mai bine platite meserii de la noi din tara, iar faptul ca iti ofera libertatea de alegere este un punct in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *