Inca de cand suntem mici suntem invatati caa melcii pot sa isi duca casa in spinare. Unora dintre noi inca ni se pare interesanta aceasta idee in care nu depindem ceva fix, si in care putem umbla liberi incotro ne dorim. Insa multi dintre noi nu stiu ca, intr-adevar, ne putem duce casa in spinare- o excursie la cort este una cat se poate de ralxanta, si poti sa te muti in fiecare seara oriunde iti doreste sufletul. De asemenea, pe langa ca e foarte minunata o astfel de excursie, ar trebui sa stii ca nici nu este foarte costisitoare.

inainte de a pleca intr-o vacanta cu cortul trebuie sa stii cate ceva despre acest lucru si sa ai in bagaj tot strictul necesar pentru a putea iesi cu bine din anumitesituatii.

In primul rand, ar fi bine sa-ti procuri un cort putin mai scump, care sa te protejeze noaptea de vant sau ploaie, caz in care acesta ar trebui sa vina insotit cu o prelata de ploaie.

O excursie cu dormit la cort poate fi o experienta minunata, atat pentru adulti cat si pentru copii.Iti poate oferi noi libertati si amintiri pe care sa le batatoresti pas cu pas.

Bine bine, si cum ne spalam daca iesim cu cortul? Pentru excursii cu masina sau dormit in camping exista in comert dusuri solare. Este vorba de niste saci de cauciuc care au un furtun de dus. Daca lasi sacul in bataia soarelui, apa din interiorul acestuia se incalzseste destul de repede. Asadar, il agati intr-un copac si poti face dus. Nu e practic de carat pe munte, dar pentru masina si camping ar putea fi util.

De asemenea, nu trebuie sa uiti de sacul de dormit si de izopren, pentru a te feri de frigul din timpul noptii. Daca mergi cu masina, ai putea sa iti iei o saltea gonflabila, pentru ca e mai usor de carat in acest mod.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *