Traim intr-o lume mult prea stresanta si poate ca de foarte multe ori nu reusim sa ne dam seama care sunt lucrurile care conteaza pentru fiecare dintre noi. Oricum ar fi, facem diferite greseli, ne stresam foarte mult si de cele mai multe ori chiar nu reusim sa realizam maruntisurile care ne pot face viata mai frumoasa, trecand de foarte multe ori pe langa ele.

Ne preocupam de lucruri foarte mari si nu mai luam in considerare micile detalii care fac diferenta dintre o viata frumoasa si fericita si una mai putin fericita. Oricum ar fi, bucuria vine din gesturi foarte marunte. Nu stim cum sa ii facem pe cei din jurul nostru sa fie fericiti. Daca iti doresti sa privesti in fiecare zi oameni mai fericiti, mai plini de viata trebuie sa faci astfel incat sa „comiti” lucruri marunte cu scopul de a-i face sa zambeasca pe cei din jurul tau. Iata cateva dintre lucrurile care te vor ajuta sa contribui mai mult la fericirea celor din jurul tau.

In primul rand trebuie sa zambesti. Un om fericit zambeste, nu-i asa? Ei bine, daca vrei sa faci oamenii din jurul tau fericiti ofera-le un zambet. Acesta poate face ca o persoana sa fie imediat fericita, sa uite de stresul de la munca sau de alte probleme care pot face ca o zi sa fie urata.

Complimentele sunt un alt factor de care oamenii au nevoie pentru a fi fericiti. Ne uitam in jur cum oamenii au nevoia de aprobarea celor din jur pentru a putea avea incredere in propria persoana. Nu reusim sa realizam insa cu totii avem nevoie de complimente. Daca vrei sa le fai celori din jurul tau ziua mai frumoasa trebuie sa faci complimente. Astfel, vei oferi incredere de sine si ii vei face pe cei din jurul tau sa aiba pofta de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *