Nu de mult, am reusit sa ma eliberez de procedura standard a societatii. Am reusit sa depasesc frica care ma facea sa fiu legat de sistem. Incepand din acel moment, am inceput sa vad lumea dintr-o perspectiva diferita. Insa, de ce lumea se schimba?

Transformarea societatii

  1. Nimeni nu mai suporta modelul de munca. Am ajuns la limitele noastre. Persoanele care lucreaza la corporatiile marii au ajuns sa nu isi mai suporte job-urile. Lipsa unui scop in ceea ce priveste locul de munca reprezinta un strigat de disperare care vine dinauntrul oamenilor. In plus, foarte multe persoane isi doresc sa renunte la orice: si asta nu e greu de observat daca analizam cate cazuri de depresie si stres sunt legate de locul de munca.
  2. Ne dam seama ce este, cu adevarat, Internetul- In prezent, Internetul este un lucru incredibil de spectaculos si, chiar si dupa atatia ani petrecuti in mediul online, inca nu am reusit sa intelegem care este adevarata putere a Internetului. Asadar, odata cu mediul virtual, lumea este deschisa, nu exista bariere, incepe armonia, colaborarile si putem sa ne ajutam mai repede si mai usor. Cu toate acestea, oamenii sunt controlati si manipulati prin Internet: nu mai urmam ceea ce ne dorim, ci ceea ce ni se spune ca ne-am dori. Putem explora ce vrem, dar cu toate acestea, nu ne dam seama ca suntem controlati de catre o putere imensa.
  3. Caderea consumerismului exagerat- Pentru foarte mult timp, oamenii au fost manipulati astfel incat sa consume mai mult decat trebuie si sa cumpere produse de care nu au nevoie doar pentru ca sunt recent lansate sau sunt la reducere. Insa, organizarea din randul oamenilor ar putea face ca societatea sa nu mai fie bazata pe consum. Oamenii au inceput sa nu mai foloseasca masini personale. Altii isi dau seama ca trebuie sa fie mai economici. Insa, toti am ajuns la aceeasi concluzie: nu ne mai trebuie ceea ce vor ei sa ne faca sa credem ca avem nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.