Pentru ca traim intr-o lume in care alimentatia este precara si necorespunzatoare, ne-am obisnuit sa consumam tot felul de alimente care duc in timp la degradarea organismului, dar si a infatisarii fizice. Cariile sunt problema cea mai intalnita a lumii moderne si, in ziua de azi, tot mai multe cazuri implica o radiografie dentara necesara inaintea interventiei stomatologice.

Asa este cel mai simplu sa se determine exact ce probleme ai si la ce complicatii s-a ajuns din cauza consumului de dulciuri, de bauturi carbogazoase, dar si din cauza unei igiene care lasa de dorit. Insa, un loc specializat precum Clinica Trident pote veni in ajutor, exact ca in cazul meu, tuturor celor care isi doresc sa scape de probleme odata pentru totdeauna. Recunosc, este vina mea ca s-a ajuns la situatia in care a trebuit sa ma lipsesc de doua masele si de dantura din fata jos.

Insa, sa nu va ganditi ca acum sunt ca o persoana ajunsa la limita disperarii si cu o infatisare hidoasa, pentru ca nu este asa. Nu am dureri, nu am complicatii si nici nu sperii pe nimeni. Cu ajutorul serviciilor si a radiografiilor realizate in mod profesionist de specialistii Clinica Trident, acum zambesc frumos si dintii mei au un aspect natural si fara pete. Pentru ca am mai fost in trecut la alte clinici de stomatologie si am fost trimis sa-mi fac radiografii dentare in alte parti, pentru a se observa care este problema, m-am interesat din timp pe site-ul clinicatrident.ro pentru a vedea daca acesta este cazul si aici.

Clinica Trident dispune de propriul serviciu de radiografie dentara

Insa, m-am bucurat tare mult sa aflu ca acest cabinet este specializat nu doar in cosmetica dentara, tratamente complicate sau implanturi bine efectuate, ci beneficiaza si de propriul echipament de ultima generatie in ceea ce priveste o radiografie dentara efectuata in siguranta, pentru o privire de ansamblu. Acest serviciu in plus al Clinicii dentare Trident este optim pentru toti cei care isi doresc sa beneficieze de tratamente stomatologice profesionale, la preturi bune si fara fara cantitati majore de iradiere care ar putea afecta organismul.

Clinica Trident nu numai ca este alegerea mea in ceea ce priveste ingrijirea danturii si tratarea cariilor, dar de asemenea dispune si de un centru pentru copii, ghid medical si chiar servicii speciale ce nu pot fi regasite in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *