Pentru cei care cred in feng shui, am o veste foarte buna pentru voi: am dat peste un site, www.cadouriselecte.ro , cadouri pe care le puteti achizitiona pentru cei dragi voua, astfel incat acestia sa se simta bine in casa lor si sa fie inconjurati de armonie.

Pentru cei care nu stiu ce este Feng Shui-ul, pot sa va spun ca este o credinta ca sa zic asa, conform careia tot ceea ce se afla in jurul nostru ne poate influenta. Scopul este de a realiza o armonie a locurilor in care traim, prin analiza fluxurilor de energie care exista in mediul nostru inconjurator. Aceasta teorie se bazeaza pe cele cinci elemente, respectiv pamant, metal, apa, foc si lemn si incearca sa reechilibreze aceste forte pentru a ameliora sanatatea, pentru a face ca persoanele sa se simta mai bine si sa aiba un comportament mai pozitiv.

Totodata, anumite talismane aduc noroc, cum ar fi anumite bratari sau cine n-a auzit de vestita broasca testoasa feng shui.

Asadar, daca vreti ca cei dragi voua sa se simta bine, cel mai potrivit cadou ar fi unul feng shui.  Unul care sa ii ajute pe cei dragi voua sa fie intr-o armonie cu ei insisi si cu cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *