Poate ca nu ai auzit inca insa Reiki este ceea ce pare sa fie un ultim trend. Se refera la o alta practica japoneza, de data aceasta ceea ce tine de meditatie insa sub o alta forma. Reiki se practica in liniste si in deplina meditatie, ca detasare de la lumea exterioara cu toate problemele aferente.

Iata si care sunt avantajele de a practica asa ceva:

  1. Iti ridica moralul. Intr-o stare de depresie si de stres parca nici nu mai ai randament asadar Reiki te ajuta sa te relaxezi in masura in care sa iti gasesti solutia pentru imbunatatirea moralului.
  2. Nivelul de concentrare este mai bun. Aceeasi practica ajuta si cand vine vorba de modul in care te concentrezi. Asadar, pentru a-ti atinge obiectivele ai nevoie de un plan, de o strategie. In lipsa acestui lucru ai un haos in minte. Descopera o alta cale, o alta solutie.
  3. Din punct de vedere al unui angajator se pare ca a scadea numarul de zile libere pe care un angajat si le doreste este un prim beneficiu. Este poate si de asteptat ca la un moment dat oamenii sa resimta o astfel de nevoie, de vreme ce stresul isi spune cuvantul. Nu insa si cand au parte de un echilibru din acest punct de vedere. Asadar, un angajat echilibrat si fericit nu isi va dori atat de des sa plece in concediu. Logic?
  4. Productivitatea creste si ea. Interesul din acest punct de vedere este atat din partea unui angajat cat si a unui angajator. Sa tinem cont de faptul ca productivitatea este si cea care mentine un nivel satisfacator al serviciilor, al unei afaceri, deci locul de munca este oarecum asigurat.
  5. Echilibrul si armonia din punct de vedere al angajatilor si a mediului in care acestia lucreaza. Daca se simt bine in locul in care isi desfasoara activitatea atunci vor munci mai cu spor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *