In lumea puternic influentata de tot ceea ce inseamna internet avem aplicatii pentru orice. Asta inseamna aplicatie pentru a te trezi, pentru a dormi mai bine, pentru a echilibra consumul de orice. Iata cateva aplicatii interesante pe care sa le cauti:

  1. Acompli te ajuta cand vine vorba de mailuri. In functie de rata de deschidere a acestora iti aranjeaza lista de casuta postala electronica astfel incat sa fie totul de asa maniera aranjat incat sa ai in fata ta mereu ceea ce este mai urgent de facut. Ca o mica agenda daca se poate spune asa.
  2. Google Inbox. Se leaga de asemenea de emailuri si de cum le gestionezi pentru ca in cele din urma sa fii mai eficient. Partea interesanta la aceasta aplicatie este ca poti opta pentru functia de snooze – asta te ajuta sa amani un mail insa nu si sa uiti de el. Ti se va aminti despre importanta acestuia, ajungand in punctul in care te vei ocupa de el cand ai timpul necesar.
  3. HelpScout te ajuta sa tii evidenta unor discutii. Stii cat de frustrant este sa nu iti amintesti despre ce link spunea colegul sau cum ai uitat tu daca ai transferat o pagina sau o informatie? Pentru ca uitat tot mai des aceasta aplicatie este de dorit.
  4. Evernote te ajuta sa faci prioritati indiferent de pe ce device lucrezi. Se poate sincroniza atat cu laptopul cand si cu un computer, cu orice tip de gadget. Faci liste si totul se prioritizeaza, un soi de plan care sa te ajute sa tii o mai buna evidenta a ceea ce inseamna munca de zi cu zi.
  5. Calendarul. O functie pe care o au toate telefoanele pana la urma. Insa sunrise calendar se refera la acea aplicatie care sincronizeaza totul, de la reteaua sociala la email si iti face sa zicem un soi de program, tinand cont de ceea ce inseamna date, evenimente, intalniri de orice fel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *