Zi de zi avem parte de confruntari cu o realitate mai putin placuta. Suntem mereu pusi in fata unor aspecte din societate; de cele mai multe ori totul se rezuma la bani si la cum ne traim viata. Stii cum e, in tinerete ai energia de a munci, ai placerea de a te distra pe masura insa tocmai acum nu ai banii necesari pentru asta. Am intalnit insa si romance mai fericite si anume cele care lucreaza la studio videochat.

Te vei intreba poate de ce aici, de ce acest job. Ei bine raspunsul este unul clar si anume tine de beneficiile materiale pe care le poate obtine orice model. Numit astfel se pare ca ceea ce unii cred si stiu despre videochat este total departe de realitate. Spre exemplu am descoperit ca un studio de videochat, desigur ca unul care se respecta si are conditii, cu reputatie serioasa, ofera nu numai un castig foarte mare insa si bonusuri.

Un model la videochat este rasfatat practic cu salarii care variaza insa pot ajunge si pana la 50 de mii de dolari, cu minima de 500. Imagineaza-ti ce inseamna astfel de sume! Imagineaza-ti ce viata ai avea cu un astfel de venit. Pur si simplu fabulos. Si totusi, variaza pentru ca la fel ca la orice alt job tine de implicarea pe care o ai. Dar, ca sa le fie mai usor si sa deprinda secretele din aceasta meserie se ofera chiar si cursuri de formare. Asa ca pentru inceput se considera necesara o acomodare, cu programul, cu locatia si asa mai departe.

Mai mult decat atat, avantajele pe care le are orice model care lucreaza la videochat se refera la mai mult decat salariul in sine. Este vorba de legalitate, de faptul ca se lucreaza flexibil si programul de asa natura iti permite sa ai o viata asa cum iti doresti si nu constransa de munca. Adica faci o gramada de bani insa trebuie si sa ai timpul liber necesar sa te bucuri de tot ceea ce agonisesti. Si ca sa sune totul perfect afla ca exista si training pentru orice model, chiar si consiliere de imagine. O viata de vis pur si simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *