Advertorialele reprezinta o solutie gratuita de promovare, pentru cei care vor sa isi promoveze afacerea eficient pe internet fara investitii, insa pentru cei care dispun de un buget de promovare, pot cumpara advertoriale premium care au un randament mult mai mare in promovarea online si aducerea de vizitatori pe site-ul dorit.

Diferenta dintre advertorialele gratuite si cele premium este una foarte mare. Advertorialele gratuite se pot publica foarte usor pe directoare de articole, pe bloguri care accepta si guest post absolut gratuit, iar advertorialele premium se pot publica pe bloguri cu un page rank foarte mare si cu o audienta mult mai ridicata decat in cazul advertorialelor gratuite.

Pentru inceput, eu va recomand sa incepeti sa promovati afacerea dumneavoastra prin advertoriale gratuite iar dupa ce incepeti sascoateti profit si aveti deja un buget de promovare, atunci treceti la advertorialele premium, si asa afacerea dumneavoastra va suferii o dezvoltare imensa.

Promovarea prin advertoriale este una din cele mai recomandate metode moderne de promovare in mediul online. Aceasta metoda aduce o audientaridicata site-ului dumneavoastra pe moment dar si foarte multe beneficii pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *