Sa tinem cont de un fapt foarte important: patul este locul in care ne petrecem o treime din timpul nostru. Sa presupunem ca se respecta regula de 8 ore de odihna pe noapte – daca gandim intr-o perspectiva mai larga, o persoana ce ajunge la varsta de 75 de ani a dormit in toata perioada in jur de 25 de ani. Prin urmare patul trebuie sa fie accesorizat cum se cuvine, pentru confort sporit. Asta inseamna o lenjerie de pat 3d sau simpla, confortabila. Asta inseamna o saltea odihnitoare, perne si pilote care sa garanteze un somn odihnitor.

Criterii pentru alegerea accesoriilor patului perfect

Pilotele si plapumioarele pot fi alese dupa un criteriu simplu: capacitatea lor de a ne incalzi in serile mai friguroase. Alegerea se face in functie de dimensiunea patului, de grosimea si greutatea dorita ori materialul ales pentru captuseala.

La perne se tine cont de asemenea de tipul de captuseala, de rigiditate, dimensiuni, grosime. Foarte important este insa sa alegem corect si lenjeriile de pat. Un trend de actualitate in momentul de fata este dat de lenjeriile de pat 3D, cu imprimeuri diverse. Cum se face selectia lor ne explica specialistii de la homeX – furnizor de solutii in ceea ce priveste decoratiunile interioare pentru orice locuinta.

Stilul si tonurile de culoare din camera dicteaza in primul rand modelul lenjeriilor de pat. Mai exact, un design interior al dormitorului realizat intr-un stil clasic sau vintage va avea nevoie si de o lenjerie de pat 3D in aceeasi linie, in timp ce un design mai inovativ va impune si o lenjerie mai viu colorata, mai jucausa.

Imprimeurile si culorile lenjeriilor de pat 3D sau simple dau si tonul camerei – alegerea poate fi facuta in functie de cat de vesela sau sobra isi doreste camera de odihna fiecare proprietar.

Tesatura, materialul din care este confectionata lenjeria de pat 3D reprezinta de asemenea unul din cei mai importanti factori in luarea unei decizii. La mare cautare sunt in momentul de fata lenjeriile simple, din bumbac sau in. Indiferent de anotimp insa, optiunile variaza si sunt cautate de asemenea si tesaturile mai deosebite – matase, dantela, catifea sau satin. Optiunea ramane aici strict la nivelul cumparatorilor.

Chiar daca dormitorul intr-o locuinta nu este o camera in care se primesc neaparat musafiri, asta nu inseamna ca trebuie sa se faca rabat de la calitate si confort. De aceea si din motivul mai sus mentionat – o treime din viata ne-o petrecem dormind – trebuie sa ne asiguram ca dormitorul este o incapere confortabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *